Καλούμε τους πολίτες της Κερατέας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αύριο Τρίτη 13 Μαΐου 2025 και ώρα 18.00 στην αίθουσα συμβουλίου του Δημαρχείου Κερατέας για να συζητήσουμε και να ανακοινώσουμε μέτρα παρέμβασης του Δήμου Λαυρεωτικής για την υποβάθμιση του περιβάλλοντος στην περιοχή Βαλμέσα και τα περιστατικά παραβατικότητας στην Κερατέα.
Έχουμε ήδη ξεκινήσει ως Δημοτική Αρχή, την εφαρμογή μέτρων για την οριστική αποκατάσταση του περιβάλλοντος στην περιοχή Βαλμέσα και οι όποιες παρεμβάσεις μας είναι σε εξέλιξη και συνεχίζονται. Ελάτε αύριο στο Δημαρχείο Κερατέας να σας ενημερώσουμε πλήρως για όλα.
Με σχέδιο και ισχυρή βούληση για την επίλυση των ζητημάτων αυτών, αύριο όλοι μαζί αποφασίζουμε για να δώσουμε λύσεις στα παραπάνω ζητήματα.
Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής
Δημήτρης Λουκάς