Εγγραφή στο newsletter

Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 20:08

Με ευλάβεια και κατάνυξη γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στη Λαυρεωτική

Με ευλάβεια και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε σε όλη τη Λαυρεωτική ο Καθαγιασμός των Υδάτων για τον εορτασμό των Θεοφανείων, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία της δημόσιας υγείας.
 
Στην Κερατέα η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κερατέας και ακολούθησε ο Καθαγιασμός των Υδάτων και η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Άγιο Παντελεήμονα - Κακή Θάλασσα υπό τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Κερατέας.
 
Στο Λαύριο αρχικά τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Παρασκευής, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο Καθαγιασμός των υδάτων και η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι του Λαυρίου υπό τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαυρίου.
 
Στην τελετή του Καθαγιασμού των υδάτων στο Λιμάνι Λαυρίου παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΛ Γεώργιος Βακόνδιος, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, κληρικοί και πλήθος κόσμου.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe