Εγγραφή στο newsletter

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 15:20

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Η Δημοτική Καινοτομία διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια δύο σταθερές και απαρέγκλιτες αρχές, βάσει των οποίων συγκροτείται, οργανώνεται και δουλεύει η Δημοτική Ομάδα.

Η πρώτη αρχή περιλαμβάνει όλα τα αναγκαία χαρακτηριστικά για να τοποθετείται κάποιος σε θέση αυξημένης ευθύνης, όπως αυτή του αντιδημάρχου, που είναι η συνέπεια, η δυνατότητα καλής συνεργασίας με συναδέλφους και υπαλλήλους, η εργατικότητα, η προσήλωση στις ευθύνες και τις αρμοδιότητες  και τελικά η αποτελεσματικότητα.

Η δεύτερη αρχή περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά του σεβασμού των συλλογικών αποφάσεων της Δημοτικής Ομάδας και της πολιτικής ακεραιότητας.

Ο Τάσος Αντωνίου δε πληροί κανένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Ως αντιδήμαρχος ήταν πλήρως αναποτελεσματικός στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του, με αποτέλεσμα σοβαρά έργα που άπτονται της καθημερινότητας στην Κερατέα και τους Οικισμούς να παρουσιάζουν σοβαρή καθυστέρηση.

Ως μέλος της Δημοτικής Ομάδας παρουσιάζει συμπεριφορά γυρολόγου και πολιτικού τυχοδιώκτη, συμπεριφορά υπονόμευσης των αποφάσεων της Ομάδας μας, με τρόπο ανέντιμο και υπόγειο.

Ως εκ τούτου ο Τάσος Αντωνίου, με απόφαση της Δημοτικής Ομάδας, τίθεται εκτός παράταξης. Αυτονόητα εκπίπτει και από τη θέση του αντιδημάρχου, στην οποία τοποθετείται ο Ηλίας Στουραΐτης.

Ταυτόχρονα εντάσσεται στη δημοτική ομάδα της Δημοτικής Καινοτομίας η Σοφία Λινάρδου,  η οποία έκανε την ακόλουθη δήλωση: ΄΄ Η συμμετοχή μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα πηγάζει πάντα από την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και της ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών, από την ενίσχυση των κοινωνικών δράσεων και δομών, από την υλοποίηση έργων με αναπτυξιακό χαρακτήρα. Σήμερα τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες εκλογές γίνεται σαφές ότι η Δημοτική Αρχή εργάζεται συστηματικά και οργανωμένα στις κατευθύνσεις αυτές. Παραβλέποντας τις όποιες επιμέρους διαφωνίες και προτάσσοντας την ανάγκη της ενότητας και της συνέχειας συστρατεύομαι στη μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, του δημάρχου Δημήτρη Λουκά και της Δημοτικής Καινοτομίας ’’

Η Δημοτική μας Ομάδα την υποδέχεται με αυξημένες προσδοκίες και την περιβάλλει με εμπιστοσύνη στο ήθος της και στις δυνατότητές της.

Ο Δήμαρχος                                        Η Δημοτική Ομάδα της Δημοτικής Καινοτομίας

Δημήτρης Λουκάς                                                                              

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe