Εγγραφή στο newsletter

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 15:36

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

Το διήμερο των αγώνων του 4ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Futsal Αστυνομιών που διεξήχθη με επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, όπου οι ομάδες αγωνίστηκαν όλες μεταξύ τους. Την δεύτερη ημέρα στο μικρό τελικό η Βουλγαρία κέρδισε την Κύπρο με σκορ 3-0 καταλαμβάνοντας την 3η θέση και στο μεγάλο τελικό η Ελλάδα κέρδισε την Ρουμανία με σκορ 5-2 καταλαμβάνοντας την 1η θέση και το κύπελο της διοργάνωσης. Με την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν τα μετάλλια, τα διπλώματα και έγινε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. ο Ταξίαρχος Μπαμπίλης Ανδρέας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» για την άψογη συνεργασία απονέμοντας τιμητική πλακέτα στην πρόεδρο του νομικού προσώπου και εκπρόσωπο του Δήμου κα. Βελετάκου Ευαγγελία.

veletakou

 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας Αστυνομιών Atanas Tsavtarov ευχαρίστησε για το σύνολο της διοργάνωσης, για τη φιλοξενία στην όμορφη πόλη του Λαυρίου και έδωσε τα εύσημα στην Διεύθυνση του Κλειστού Γυμναστηρίου. Παράλληλα ευχήθηκε αντίστοιχες διοργανώσεις που θα γίνουν στο μέλλον να έχουν την ίδια επιτυχία.

image005.jpg

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ολυμπιονίκες πάλης κ.κ. Κουτσιούμπας Ξενοφών και Κουτσιούμπας Γιώργος, ο ολυμπιονίκης πόλο κ. Σχίζας Τάσος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κωπηλασίας κ. Παπάς Ηλίας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης κ. Χύδρος Νίκος, ο πρωταθλητής και προπονητής της ομάδας handball της αστυνομίας, κ. Βελαώρας Δημήτρης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΘΟΡΙΚΟΣ», κ. Βελετάκου Ευαγγελία, ο Προϊστάμενος του τμήματος Αθλητισμού, κ. Πανταζής Κωνσταντίνος.

image007.jpg

image009.jpg

image011.jpg

image013.jpg

Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. και το Τμήμα Αθλητισμού ευχαριστούν το 2ο Δημοτικό Σχολείου Λαυρίου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας, το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Λαυρίου και το Γυμνάσιο Κερατέας που με την σημαντική τους παρουσία ενίσχυσαν τις προσπάθειες των αθλητών και γνώρισαν το άθλημα του Ποδοσφαίρου Σάλας.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe