Εγγραφή στο newsletter

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 11:42

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από το Δήμο Λαυρεωτικής Κύριο

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από το Δήμο

Λαυρεωτικής

Με αφορμή το προσφυγικό ζήτημα και την επιτακτική ανάγκη των συνανθρώπων μας για μια αξιοπρεπή διαβίωση, ο Δήμος Λαυρεωτικής ανταποκρινόμενος στην πρωτοφανή αυτή ανθρωπιστική κρίση συγκεντρώνει τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην περιοχή μας. Τα είδη συγκεντρώνονται στο χώρο της κατασκήνωσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Εκφράζουμε έμπρακτα τη συμπαράσταση μας στους ξεριζωμένους συνανθρώπους μας προσφέροντας:

■ Τρόφιμα: Δημητριακά, ζάχαρη, μπισκότα, κράκερς, χυμούς, σταφίδες, ξηρούς καρπούς, νερό σε συσκευασία των 500gr (ατομικό) και γάλα εβαπορέ.

■ Βρεφικά είδη: Βρεφικό γάλα (σκόνη), έτοιμες παιδικές τροφές, κρέμες (σκόνη), πάνες, μωρομάντηλα, θερμούς και μάρσιπους αγκαλιάς (για μεταφορά βρεφών).

■ Είδη προσωπικής υγιεινής: σερβιέτες, χαρτομάντιλα, οδοντόπαστες, οδοντόβουρτσες, σακούλες σκουπιδιών, απολυμαντικά, πλαστικά πιάτα, πιρούνια, κουτάλια και ποτήρια.

■ Φάρμακα: παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, αντιβιώσεις και αντιβηχικά.

■ Είδη ρουχισμού: Κουβέρτες, πετσέτες, κάλτσες και καπέλα.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς τόνισε ότι: « Ενωμένοι, μπορούμε να συμπαρασταθούμε σε αυτούς τους ανθρώπους, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως οι αξίες και το ανθρωπιστικό ιδεώδες της Ελλάδας , μπορούν να ξεπεράσουν κάθε ανθρωπιστική τραγωδία. Με τους παππούδες μας πρόσφυγες και τους γονείς μας εσωτερικούς μετανάστες, οι πολίτες του Δήμου Λαυρεωτικής, αποδεικνύουν καθημερινά τη μεγαλοψυχία που διαθέτουν και τη στήριξη των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη. Είμαι βέβαιος, ότι όπως στηρίζουν τις Κοινωνικές μας Δομές για τους μη προνομιούχους συμπολίτες μας, έτσι θα στηρίξουν και αυτή τη δράση, προκειμένου να ανακουφίσουμε τους πρόσφυγες που βρίσκονται στον τόπο μας».

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe