Εγγραφή στο newsletter

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 15:51

Συνάντηση Δημάρχου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, συνοδευόμενος από τον πρώην Δήμαρχο Κωνσταντίνο Λεβαντή και τον Αντιδήμαρχο Αθανάσιο Μακροδημήτρη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών, ιδιαίτερα σε περιοχές στις οποίες παρατηρείται αυξημένη παραβατική συμπεριφορά, μεταξύ άλλων και εξαιτίας της ανεξέλεγκτης και αυξανόμενης συγκέντρωσης Ρομά.

Στη συνέχεια, ακολούθησε συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, όπου μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, αναδείχτηκε η επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης όχι μόνο των Τμημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας του Δήμου Λαυρεωτικής αλλά και της αστυνόμευσης της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε: «Επιδιώξαμε τη συγκεκριμένη συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, καθώς είναι πρωταρχικό μέλημα για εμάς να εδραιώσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών μέσα από τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας. Ζητήσαμε να ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας, με στόχο τον περιορισμό της παραβατικότητας και την ενίσχυση της προστασίας των δημοτών μας. Σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους εργαζόμαστε καθημερινά για να έχουμε έναν ασφαλέστερο Δήμο.»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe