Εγγραφή στο newsletter

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 20:18

Ανακατασκευή γηπέδου στον Κυπριανό

Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ακινήτων Λαυρεωτικής (Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ.) ολοκλήρωσε με ιδίους πόρους την ανακατασκευή σύγχρονου γηπέδου καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στην περιοχή του Κυπριανού στο Λαύριο και συγκεκριμένα επί των οδών Ματθαίου Καλουπάκη και Βασίλη Δασκαλάκη.

Η ανακατασκευή του γηπέδου ικανοποιεί όλες τις απαιτούμενες ισχύουσες προδιαγραφές, με όλες τις πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας. Επιπλέον, ανακαινίστηκε τόσο ο περιβάλλον χώρος όσο και το πεζοδρόμιο γύρω από το γήπεδο.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς τόνισε: «Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της αξιοποίησης και αναβάθμισης των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Λαυρεωτικής και  μέσα στο επόμενο διάστημα προγραμματίζεται η ανακατασκευή δύο ακόμα γηπέδων, στην Πλάκα Κερατέας εντός του σχολείου και στον κοινόχρηστο χώρο πλησίον του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Λαύριο, στοχεύοντας στην προαγωγή του αθλητισμού στις γειτονιές της περιοχής μας και στη βελτίωση του τρόπου ζωής των δημοτών. Συγχαίρω τον Πρόεδρο της Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ. Ζαγουρή Χαράλαμπο για την καθημερινή επίβλεψη των εργασιών και για το άρτιο αποτέλεσμα του έργου.»

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe