Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 21:51

Πρόσκληση στην 15η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σας καλούμε στην 15η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί στο παλαιό Μηχανουργείο στην πόλη του Λαυρίου, την 28η Ιουνίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

 1. «Συζήτηση που αφορά την έγκριση και ψήφιση διακήρυξης διαγωνισμού για εκμίσθωση κοινόχρηστων δημοτικών χώρων για την τοποθέτηση καντινών, καθώς και την διάθεση ομπρελών και ανακλίντρων στο χώρο αιγιαλού και παραλίας, κατόπιν αποφάσεων της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Ακινήτων Λαυρεωτικής, με δ.τ. «Δ.Α.Ν.Ε.Τ.Α.Λ.» και λήψη απόφασης», δυνάμει του υπ. αριθ. πρωτ. 10224/20-06-2017 εγγράφου, που φέρει την υπογραφή δώδεκα Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Λαυρεωτικής (άρθρο 67 παρ.2 του Ν.3852/2010).
 2. Έγκριση Απολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής, οικονομικού έτους 2016.
 3. Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής, οικονομικού έτους 2016.
 4. Έγκριση τρίτης (3ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία «ΘΟΡΙΚΟΣ» οικονομικού έτους 2017.
 5. Λήψη απόφασης για παράταση προθεσμίας της Μελέτης «Κτηματογράφηση – Πολεοδομική Μελέτη – Πράξη Εφαρμογής περιοχών Β΄ κατοικίας «ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΤΟΥΡΚΟΛΙΜΑΝΟ» της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής.
 6. Λήψη απόφασης για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας της μελέτης «Κτηματογράφηση – Πολεοδόμηση – Πράξη Εφαρμογής της Επέκτασης Σχεδίου Πόλεως ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
 7. Λήψη απόφασης για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας της μελέτης «Μελέτη Κτηματογράφησης, Πολεοδόμησης, Πράξης εφαρμογής περιοχής Β’ κατοικίας "ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΙ ή ΚΑΛΟΠΗΓΑΔΟ" Δήμου Κερατέας».
 8. Λήψη απόφασης για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας της μελέτης : «Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο στα διοικητικά όρια του Δήμου Λαυρεωτικής και τροποποίηση του ήδη εγκεκριμένου Γ.Π.Σ.».
 9. Λήψη απόφασης για την παράταση προθεσμίας εκπόνησης μελέτης «Κτηματογραφική αποτύπωση – μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας – υδραυλική μελέτη ρεμάτων για την πολεοδόμηση των περιοχών παραθεριστικής κατοικίας Σπηλιαζέζα και Αγιασμόθι» της Δ.Ε. Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής.
 10. Λήψη απόφασης για την έγκριση μελέτης για το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση ποδοσφαιρικού τάπητα και λοιπού εξοπλισμού για τις ανάγκες του γηπέδου – Δημοτικού Σταδίου ‘’Παναγιώτης Βογιατζής’’ του Δήμου Λαυρεωτικής.
 11. Αποζημίωση επικείμενων επί αιτήσεως του κ. Δημητρίου Λιέπουρη για λογαριασμό του πατέρα του κ. Σταματίου Λιέπουρη.
 12. Λήψη απόφασης περί παραγραφής – διαγραφής απαιτήσεων κατά του Δήμου Λαυρεωτικής.
 13. Ενημέρωση και Απολογισμός ενεργειών για τα αδέσποτα του Δήμου Λαυρεωτικής.

Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται απ’ ευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λαυρεωτικής (www.lavreotiki.gr).

                                                                                                        

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big