Εγγραφή στο newsletter

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση, με πρωτοβουλία του βουλευτή Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής με τον  διοικητή αυτής κ. Παναγιώτη Στάθη, την υποδιοικήτρια κ. Γιαννούλα Νταβώνη, το Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, τους επικεφαλής των αυτοδιοικητικών παρατάξεων κ.κ. Κωνσταντίνο Λεβαντή, Σταύρο Κρητικό, Σταύρο Ιατρού,  Απόστολο Παμφίλη, την αναπληρώτρια συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Λαυρίου κ. Παπαγεωργάκη Παγώνα, τον Πρόεδρο και τον γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου.

Στη συνάντηση κατατέθηκε το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής και επισημάνθηκε το μείζον πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το Κέντρο Υγείας. Ο Διοικητής της 1ης Υ.Π.Ε. δεσμεύτηκε για τα παρακάτω:

 • Δεν θα ανασταλεί σε καμία περίπτωση η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Λαυρίου.
 • Έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία για να αιτηθεί από το Υπουργείο Υγείας την κάλυψη και την προκήρυξη των μονίμων θέσεων με βάση το οργανόγραμμα του Κέντρου Υγείας.
 • Θα υπάρξει κατά προτεραιότητα πρόσληψη ιατρού για το Κέντρο Υγείας για όποιον ιατρό το αιτηθεί από τον Επικουρικό Πίνακα ιατρών.
 • Θα γίνει έγγραφο στον Ιατρικό Σύλλογο για αναζήτηση ιδιωτών ιατρών που διαμένουν στην περιοχή και επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Κέντρο Υγείας με έμμισθη σχέση.

Προς το παρόν έχουν καλυφθεί όλες οι εφημερίες έως το τέλος του Ιανουαρίου. Ήδη έως το τέλος του μήνα θα σταλεί ένας ειδικευόμενος ιατρός από τον επικουρικό πίνακα. Σε ότι αφορά τις εφημερίες του Φεβρουαρίου αυτές θα καλύπτονται (όπου υπάρχει κενό) από ιατρούς των όμορων ιατρικών δομών.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε σχετικά: «Για μας η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Το Κέντρο Υγείας Λαυρίου αποτελεί σημαντικό πυλώνα προστασίας της δημόσιας υγείας των συμπολιτών μας. Σήμερα, έγινε μια εποικοδομητική συνάντηση και καταλήξαμε σε κάποια έκτακτα μέτρα στήριξης του Κέντρου Υγείας για να συνεχίσει απρόσκοπτα την 24ωρη λειτουργία του. Παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας και διεκδικούμε το δυνατόν συντομότερο να γίνουν μόνιμες προσλήψεις ώστε να καλυφθούν οριστικά οι πάγιες ανάγκες των δημοτών του Δήμου Λαυρεωτικής. Παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις και παραμένουμε ενεργοί και δραστήριοι για κάθε εξέλιξη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διοικητή της 1ης Υ.Π.Ε. κ. Στάθη για την κατανόηση των αιτημάτων μας.»

pdfΑπόσπασμα Πρακτικού Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1η Τακτική Συνεδρίαση

Σας καλούμε στην 1η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 17η  Ιανουαρίου    2023, ημέρα Τρίτη και ώρα  18:00, σύμφωνα με τις διατάξεις α) του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 και β) του άρθρου 78 του Ν.4954/2022 δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (μεικτή συνεδρίαση), ήτοι για τους μεν συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στην αίθουσα «Μηχανουργείο» στην πόλη του Λαυρίου, για τους δε συμμετέχοντες με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας webex, με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

 1. Λήψη απόφασης για αναγόρευση του ζεύγους Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου σε Επίτιμους Δημότες του Δήμου Λαυρεωτικής.
 2. Λήψη απόφασης για παράταση εκκαθάρισης ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Λ. για την ολοκλήρωση  των διαδικασιών μεταβίβασης ακινήτου στο Δήμο Λαυρεωτικής.
 3. Λήψη απόφασης για παραλαβή και ανάρτηση(5η) της Μελέτης «Κτηματογράφηση – Πολεοδομική μελέτη – Πράξη Εφαρμογής περιοχών Β’ κατοικίας ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΤΟΥΡΚΟΛΙΜΑΝΟ της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής.
 4. Λήψη απόφασης για τον ορισμό δύο Δημοτικών Συμβούλων και των αναπληρωτών τους για τη συγκρότηση της Επιτροπής Δημοπρασιών του άρθρου 1 του Π.Δ./τος 270/81.
 5. Λήψη απόφασης για τον ορισμό δύο Δημοτικών Συμβούλων και των αναπληρωτών τους για τη συγκρότηση της Επιτροπής Εκτίμησης Ακινήτων του άρθρου 7 του Π.Δ./τος 270/81.

                                                                                   

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΗΣ

Ειδικότερα στην Κερατέα η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κερατέας. Ακολούθησε ο Καθαγιασμός των Υδάτων και η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Άγιο Παντελεήμονα – Κακή Θάλασσα υπό τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Κερατέας.

Αντίστοιχα στο Λαύριο αρχικά τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Παρασκευής. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο Καθαγιασμός των υδάτων και η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι του Λαυρίου υπό τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαυρίου.

Στην τελετή του Καθαγιασμού των υδάτων στο Λιμάνι Λαυρίου παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οι Βουλευτές Βασίλης Οικονόμου, Γιώργος Βλάχος, Πάνος Σκουρολιάκος και Νάσος Αθανασίου, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, κληρικοί και πλήθος κόσμου.
 

Καλή φώτιση σε όλους με υγεία και αισιοδοξία!

 

 

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς
Σας προσκαλεί να παραστείτε στην τελούμενη από το Δήμο γιορτή των Θεοφανείων, που θα γίνει την 6η Ιανουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

Στη Δημοτική Ενότητα Λαυρίου

Πέμπτη 5 – 1 - 2023


Γενικός Σημαιοστολισμός και φωταγώγηση Δημοσίων και Δημοτικών κτιρίων, Ν.Π.Δ.Δ. και ιδιωτικών καταστημάτων σπιτιών και πλοίων.

Παρασκευή 6 – 1 - 2023


Ώρα 08:30 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Παρασκευής.
Ώρα 11:00 Καθαγιασμός των Υδάτων- Κατάδυση Τιμίου Σταυρού στο Λιμάνι Λαυρίου.
Η Λιτανεία και η τελετή κατάδυσης θα πραγματοποιηθεί υπό την συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαυρίου.

 

Στη Δημοτική Ενότητα Κερατέας

Πέμπτη 5 – 1 - 2023

Γενικός Σημαιοστολισμός και φωταγώγηση Δημοσίων και Δημοτικών
κτιρίων, Ν.Π.Δ.Δ. και ιδιωτικών καταστημάτων σπιτιών και πλοίων.

Παρασκευή 6 – 1 – 2023

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Κερατέας
Ώρα 08:00 Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κερατέας
Ώρα 10:30 Καθαγιασμός των Υδάτων - Κατάδυση Τιμίου Σταυρού
Άγιος Παντελεήμονας -Κακή Θάλασσα
Ώρα 11:30 Καθαγιασμός των Υδάτων - Κατάδυση Τιμίου Σταυρού
Η Λιτανεία και η τελετή κατάδυσης θα πραγματοποιηθεί υπό την συνοδεία
της Δημοτικής Φιλαρμονικής Κερατέας.

 Ιερός Ναός Προφήτου Ηλίoυ Θορικού Κερατέας (Τουρκολίμανο)
Ώρα 07:00 Θεία Λειτουργία
Ώρα 10:00 Καθαγιασμός των Υδάτων - Κατάδυση Τιμίου Σταυρού
 Ιερός Ναός Αγίου Αλεξάνδρου – Δασκαλειό
Ώρα 07:30 Θεία Λειτουργία
Ώρα 10:00 Καθαγιασμός των Υδάτων - Κατάδυση Τιμίου Σταυρού.
 Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνας – Δασκαλειό
Ώρα 11:30 Καθαγιασμός των Υδάτων - Κατάδυση Τιμίου Σταυρού
 Ιερός Ναός Μεταμόρφωσης – Βρωμοπούσι (Καλοπήγαδο)
Ώρα 07:30 Θεία Λειτουργία
Ώρα 10:00 Καθαγιασμός των Υδάτων - Κατάδυση Τιμίου Σταυρού.

 

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής
Δημήτρης Λουκάς

 

 

Έπειτα από τρία χρόνια μπορέσαμε και ξαναβρεθήκαμε!

Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία μας στέρησε πολλά!

Κυρίως τη ζωντανή επαφή, την ανθρώπινη επικοινωνία.

Η μεγαλύτερη αλήθεια όμως είναι ότι η πανδημία σε εσάς τους νέους και τις νέες στέρησε τα περισσότερα.

Στην πιο δύσκολη στιγμή, τη στιγμή που αγωνιζόσασταν για να  κατακτήσετε τα μέλλον σας, τη στιγμή που αγωνιζόσασταν να κάνετε τα πρώτα σημαντικά σας βήματα προς το όνειρό σας, δημιούργησε πρωτόγνωρες και εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες.

Για το λόγο αυτό η βράβευση που πραγματοποιήθηκε φέτος διαφέρει από τις προηγούμενες.

Είσαστε μια γενιά που αναμετρήθηκε με αποκλεισμούς, με σκληρούς περιορισμούς, με κλείσιμο σχολείων, με δυσκολίες τεράστιες ακόμη και όταν τα σχολεία ήταν ανοικτά και τα κατάφερε! 

Αγαπητοί νέοι και νέες της Λαυρεωτικής,

Δεν ήσασταν απλώς οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Είστε ένα υπόδειγμα μιας γενιάς που αναμετρήθηκε με την εποχή της και κατάφερε να βγει νικήτρια.

Μιας γενιάς που κατάφερε η αισιοδοξία της να νικήσει την απαισιοδοξία των καιρών.

Που κατάφερε η θέλησή της να νικήσει τα εμπόδια.

Που κατάφερε το πείσμα της να νικήσει τις αντιξοότητες.

Όλες και όλοι εδώ μέσα καταφέρατε να κουβαλήσετε το όνειρό σας ακέραιο, ολόκληρο και ατόφιο και να το κάνετε πραγματικότητα.

Οι πόλεις σας, η Κερατέα και το Λαύριο, σας τιμούν.

Σας τιμούν και σας προσκαλούν να μην τις ξεχάσετε.

Ας ολοκληρώσετε με επιτυχία, με διάθεση για γνώση και κοινωνικοποίηση στη φοιτητική ζωή, με διάθεση για λαμπρή είσοδο και συνειδητή πορεία στο χώρο της επιστήμης σας, όλο τον υπέροχο κύκλο της πανεπιστημιακής σας πορείας και ας επιστρέψετε στον τόπο που σας αγαπά και σας τιμά, στον τόπο που αγαπάτε και μεγαλώσατε, για να προσφέρετε με τις γνώσεις σας, με το επιστημονικό σας όραμα και με τις ικανότητές σας

Σε ό,τι αφορά εμάς, σε ό,τι αφορά τη Δημοτική Αρχή κι εμένα προσωπικά

Σας διαβεβαιώνουμε, σας διαβεβαιώνω

Ότι θα καταβάλλουμε με όλη τη δυναμική που απαιτείται, με όλη την πολιτική βούληση που είναι αναγκαία κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε στον τόπο μας να δημιουργηθεί όλο εκείνο το κατάλληλο περιβάλλον, το περιβάλλον ανάπτυξης και καινοτομίας, το περιβάλλον εξέλιξης και ποιότητας ζωής, ώστε να βρείτε έναν τόπο κατάλληλο για να ζήσετε και να σταδιοδρομήσετε.

Για να το εμπλουτίσετε με τις δικές σας γνώσεις, με τις δικές σας εμπειρίες, με τις δικές σας ιδέες και προτάσεις, με τα δικά σας οράματα.

Το μέλλον σας περιμένει. Για να το διαμορφώστε όπως ακριβώς σας αξίζει.

Γιατί το μέλλον σας ανήκει!

Αγαπητοί γονείς

Είστε οι αφανείς πρωταγωνιστές. Τιμούμε κι εσάς για την στήριξη και τη συμπαράσταση προς την προσπάθεια των παιδιών σας σε καιρούς που ήταν εξαιρετικά δύσκολοι και για εσάς

Όπως τιμούμε και τους καθηγητές σας που με ζήλο και αυταπάρνηση κι αυτοί μέσα στη συγκυρία της πανδημίας, έκαναν κάτι παραπάνω από το καθήκον και το χρέος τους. Συνέβαλαν με αποφασιστικότητα στην επιτυχία σας!

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες

Βάλτε το πολύτιμο αποτύπωμά σας παντού!

Και τώρα ως φοιτητές και αύριο ως επιστήμονες!

Για να φτιάξετε ένα μέλλον από εσάς,  με εσάς και για εσάς!!!

Μην κάνετε πόντο πίσω από αυτή τη δυνατότητα.

Κάθε ώρα ας είναι η δική σας ώρα!

Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς

Πρόσκληση σε διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, λόγω κατεπείγουσας
ανάγκης (του άρθρου 32 παρ. 2γ του ν.4412/2016 και του ν. 4605/2019, όπως
τροποποιήθηκε από τον 4782/2021) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του
έργου με τίτλο:
«Έκτακτες Ασφαλτοστρώσεις Πυρόπληκτων Περιοχών Δήμου Λαυρεωτικής για
Βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας »
Εκτιμώμενης αξίας 2.258.064,53 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24% )

pdfΑΠΟΦΑΣΗ_ΟΕ_398_9ΛΦΖΩΛ1-ΞΓΗ

pdfΔΙΑΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_signed

pdfΜΕΛΕΤΗ

 

Σας καλούμε στην 23η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 27η  Δεκεμβρίου   2022, ημέρα Τρίτη και ώρα  18:30, σύμφωνα με τις διατάξεις α) του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 και β) του άρθρου 78 του Ν.4954/2022 δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (μεικτή συνεδρίαση), ήτοι για τους μεν συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στην αίθουσα «Μηχανουργείο» στην πόλη του Λαυρίου, για τους δε συμμετέχοντες με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας webex, με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

 

 1. Λήψη απόφασης για τροποποίηση  της υπ’ αριθ. 227/2018  (ΑΔΑ ΩΛ40ΩΛ1-ΔΙΘ) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου,  για παράταση του συμβατικού χρόνου του ειδικού δεσμευμένου λογαριασμού, στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου με τίτλο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2018» και ειδικότερα για τον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση 2018», έως τις 28.02.2023, με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 4 της από 31.12.2018 σχετικής σύμβασης για την «Προμήθεια υλικών συντήρησης αποκατάστασης Φοινικοδάσους Λαυρίου».
 2. Λήψη απόφασης για Αποδοχή όρων εγκεκριμένου Δανείου σύμφωνα με το υπ’ αρ.ΑΠ (0)126721_22/2022 έγγραφο του Τ.Π.&Δ.
 1. Λήψη απόφασης για την έγκριση πληρωμής κοινοχρήστων κληροδοτήματος «Λαμπίας Μουσαγιά» και έγκριση μίσθωσης του διαμερίσματος.
 2. Λήψη απόφασης για συμπληρωματική Κατανομή από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022 προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαυρεωτικής.
 3. Λήψη    απόφασης για την Δ΄  Κατανομή από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022 προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαυρεωτικής.
 4. Λήψη  απόφασης για υπογραφή συμφωνητικού συνεργασίας για τη διαχείριση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης στο πλαίσιο της πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων στο Δήμο Λαυρεωτικής

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΗΣ

Σας καλούμε στη 22η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί την 27η  Δεκεμβρίου  2022, ημέρα Τρίτη  και ώρα 18.00, σύμφωνα με τις διατάξεις α) του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 και β) του άρθρου 78 του Ν.4954/2022 δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (μεικτή συνεδρίαση), ήτοι για τους μεν συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στην αίθουσα «Μηχανουργείο» στην πόλη του Λαυρίου, για τους δε συμμετέχοντες με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας webex, με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

 1. Λήψη απόφασης για την ψήφιση του Ψήφιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Λαυρεωτικής, συμπεριλαμβανομένου των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία «ΘΟΡΙΚΟΣ» και «ΚΕΦΑΛΟΣ», οικονομικού έτους 2023.

                                                    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΗΣ

Η Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στο Παλαιό Μηχανουργείο Λαυρίου τον απολογισμό για την αντιπυρική περίοδο 2022 και τη βράβευση όλων όσων συμμετείχαν ώστε η αντιπυρική περίοδος να λήξει με επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και επιτυχία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Αντιστράτηγος Π.Σ. ε.α. Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής Υποστράτηγος Π.Σ. Νιάφας Παναγιώτης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής Αρχιπύραρχος Ιωάννης Ζαμάνης, ο Διοικητής της Π.Υ. Μαρκοπούλου Δαληβίγκας Ιωάννης, ο Διοικητής της Π.Υ. Λαυρίου Τζιούβας Αστέριος, ο Αντισμήναρχος Θεοδωρόγιαννης Δημήτριος από την 21η Μ.Κ.Β. Π.Α., ο Διοικητής του Β Τμήματος Τροχαίας Ανατολικής Αττικής Μπαντής Αποστόλης, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων του Δήμου Λαυρεωτικής.

Κατά την ομιλία του ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής τόνισε: «Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται από την άρτια και αποδοτική συνεργασία όλων των αρμόδιων αρχών και φορέων που είχε ως αποτέλεσμα τη βέλτιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Ο πιο σημαντικός παράγοντας για την αποφυγή εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών αλλά και αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων είναι η πρόληψη, ο σωστός σχεδιασμός και η κατάλληλη προετοιμασία. Κάθε χρόνο στοχεύουμε στη βέλτιστη προετοιμασία και φροντίζουμε ο εξοπλισμός μας να είναι αξιόμαχος και σε καλή κατάσταση, φροντίζοντας για την απαραίτητη συντήρηση. Περαιτέρω, σχεδιάζουμε δράσεις οι οποίες θα ενισχύσουν το έργο μας στον συγκεκριμένο τομέα. Τα προληπτικά μέτρα, η οργάνωση, ο συντονισμός, η άψογη συνεργασία και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του προσωπικού του Δήμου και των εθελοντικών ομάδων έπαιξαν καίριο ρόλο ώστε να διαφυλαχθούν ο φυσικός πλούτος, οι ανθρώπινες ζωές και οι περιουσίες των συμπολιτών μας. Δουλεύουμε με συνέπεια και οργάνωση για να διαφυλάξουμε αναλλοίωτα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου και τα μοναδικά ταυτοτικά  χαρακτηριστικά του τόπου μας. Για εμάς και τα παιδιά μας! Για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας!»

Σελίδα 1 από 160
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe